Otmar Wagner: Toys of Joylessness or Disturbance & Debility
28 aug 202110 okt 2021

Otmar Wagner, performance, 2021. Foto: Gert van der Pumperlei
Otmar Wagner, performance, 2021. Foto: Gert van der Pumperlei

Otmar Wagner (1966) bor i Wien. Siden 1990erne har han i sin praksis beskæftiget sig med konstruktionen Europa som et politisk, kulturelt og fysisk legeme. En krop, der er opdelt af mure og gennemtrængt af årer, som politiske og andre sygdomme cirkulerer i. Ligesom i en fysisk krop bliver materialerne omsat og genaktiveret i nye systemer og kredsløb.

Otmar Wagner er performancekunstner, som har samarbejdet og vist værker solo og med andre kunstnere mange steder i Europa i forskellige formater mellem lyd, essays, koncert-performances og installationer, hvor objekterne har deres eget liv.

Friisland er et nyt galleri i Nordhavn overfor det kommende kunstcenter Tunnelfabrikken. Friisland hører under Live Art Danmark, der siden 2004 har introduceret den danske kunstscene for et bredt spektrum af internationale og performative kunstnere og formater. På Friisland vil man møde internationale kunstnere i residens, som blander et fysisk installationsformat med virtuelle performances indenfor og udenfor.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og af den Østrigske Ambassade.

Åbningstider under Art Week: 1-3 okt 12-16.

Gratis entré.

Kilde: Friisland

Friisland

Kattegatvej 39
2150 Nordhavn

Fre-søn kl. 12-16

Gratis entré

Otmar Wagner: Toys of Joylessness or Disturbance & Debility
28 aug 202110 okt 2021

Del

'Otmar Wagner: Toys of Joylessness or Disturbance & Debility'

Facebook