Performance: Melodi Soltani (Ghazal)
28 sep 2021  kl. 18:30-19:15

Melodi Soltani (Ghazal) Performance 2021. Foto: Sif-Szety
Melodi Soltani (Ghazal) Performance 2021. Foto: Sif-Szety

Med sit performanceværk vil musiker og komponist Melodi Soltani, der primært arbejder under navnet Ghazal, undersøge forbindelsen og grænserne mellem de rum, som beboes af den, der føder dig til den, der fødte den, som føder dig og videre tilbage igennem ophavet. Værket er en kropsliggjort og auditiv undersøgelse af slægtskab, og et ivrigt forsøg på at finde sammenhæng når kulturelle, sproglige og jordiske/dødelige møder, skaber afbrydelse og afgrænsning. I sin identitets- og etnicitetssøgende performance, vil Melodi Soltani kanalisere elementer fra sine formødre, gennem sin egen krop og gennem en computer. Processerede rytmer fra en afdød mormors daf-tromme og ord fra en mor, på et modersmål der samtidig også er et andetsprog, er grundstenene i lydsiden; elementer der ikke før har mødt hinanden.

Performancen finder sted i vinduet ud til gaden, på Annual Reportt, i forbindelse med gruppeudstillingen (Into and) Out of this World). Her vil beskueren betragte og høre værket, fra den anden side af glasset, i gadeplan. 

Iranske, København baserede musiker og komponist Melodi Soltani, arbejder hovedsageligt med sin musik i soloprojektet Ghazal. Arbejdet drejer sig ofte om en afsøgning og forening af elementer, der er blevet placeret i modsætning til hinanden, eller om uforenelige kategorier. Det afspejler en fremmedgørende kamp for overlevelsen af kulturel og personlig identitet. 

Performancen foregår på farsi.

 

Kilde: Annual Reportt

Annual Reportt

Åboulevard 44
København N

Alle dage: kl 10-17

Gratis entré

Performance: Melodi Soltani (Ghazal)
28 sep 2021  kl. 18:30-19:15

Del

'Performance: Melodi Soltani (Ghazal)'

Facebook