Oplæsning & samtale: Hvis sproget var et stykke træ
2 okt 2021  kl. 17-18

Kate Fahey, Uden Titel, 2021.
Kate Fahey, Uden Titel, 2021.

Bladr – platform for kunstnerbøger er vært for en oplæsning og samtale imellem kunstner Elisabeth Molin og researcher, samt kunstner Kate Fahey om sproget som et materiale og sprogets taktilitet.

Kunstner Elisabeth Molin undersøger verden igennem en associativ, process baseret tilgang til historiefortælling. Teksten og sproget, i dets forskellige former og udtryk er altid en del af hendes process som materialiserer sig i tryksager, installationer, skulptur og videoværker. Disse forholder sig ofte til en fragmenteret og accelereret tidsfornemmelse, og igennem dem, foreslår hun nye koblinger, nye tidligheder og tilhørsforhold.

Kate Fahey er billedkunstner og researcher i former for vidensproduktion, der kobles med videnskabelig logik. Hun arbejder specifikt med de teknologier der medierer og centerer sig om billeder. Hendes arbejde har en feministisk og new-materialist tilgang til menneskelige og ikke menneskelige møder med teknologien. Hun undersøger mutationer af sproget og algoritmernes system som en uregelmæssighed, når hun arbejder med scanning software, kortlægning og overvågningssystemer.

Bladr er en non-profit platform, dedikeret til formidling, påskønnelse og udbredelse af kunsterbøger.

Kilde: Bladr

Bladr

Griffenfeldsgade 27
2200 København N

Tor-fre kl. 15-18
Lør kl. 11-15

Gratis entré

Oplæsning & samtale: Hvis sproget var et stykke træ
2 okt 2021  kl. 17-18

Del

'Oplæsning & samtale: Hvis sproget var et stykke træ'

Facebook