Ørepapstad
30 okt 2021  kl. 13:30-15:30

Jobim Jochimsen, Pap, 2021. Foto: Jobim Jochimsen
Jobim Jochimsen, Pap, 2021. Foto: Jobim Jochimsen

Transformation af leverandørpap til en papattrap:
ØREPAPSTAD
.

Workshop
Billedkunstner Jobim Jochimsen skaber i samarbejde med beboere på Ørestad Plejecenter et stedspecifikt værk, der kommenterer på det at bo i en helt ny bydel under udvikling. Plejecentrets Cafe omdannes til et paplab, hvor genbrugspap ved hjælp af tryk og maling mm omdannes til et kunstnerisk byskab.

Jobim er billedkunstner fra Det kgl. danske Kunstakademi og har en MFA fra Carnegie Mellon University. Hun arbejder konceptuelt, har udstillet internationalt og bl.a. skabt værket Fortovssouvenirs i Sundholmskvarteret i samarbejde med Københavns Kommunes Områdeløft.

Musik
Ca. kl. 14.30 vil eventens sidste del vil blive afsluttet med en musikalsk performance af mezzosopran Hetna Regitze Bruun og bassist Kurt Ole Petersen.

Hetna er klassisk uddannet operasanger og den ene halvdel af Bruun Hyldig Duo. Hun optræder internationalt i nytænkende og eksperimenterende sammenhænge som f.eks. Home Opera Berlin, som hun er stifter og leder af. Ole spiller folk, viser og jazz på flere forskellige instrumenter, herunder en selvbygget elektrisk basguitar. Han har blandt andet optrådt s.m. Paddy Doyles, Nicolai Bentzon og Peter Abrahamsen.

Gratis entré.

 

Kilde: Ørepapstad

Ørepapstad

Cafeen, stueetagen
Asger Jorns Alle 5
2300 København S

Gratis entré

Ørepapstad
30 okt 2021  kl. 13:30-15:30

Del

'Ørepapstad'

Facebook