Laura Guiseppi: Unfold
24 sep 202117 okt 2021

Laura Guiseppi, 2021
Laura Guiseppi, 2021

Til udstillingen Unfold præsenterer Laura Guiseppi nye skulpturelle værker, der stiller skarpt på den menneskelige krops biologi og cyklus. Sammen med formidling og podcast skabt af det danske femcare brand DUSK udfolder og udforsker udstillingen fortællinger om og fremstillinger af underlivet. Guiseppis skulpturelle værker er på en gang dragende og mystiske. Umiddelbart abstrakte, men efter øjeblikkes undersøgelse fornemmer man alligevel antydningen af krop: indre og ydre kønslæber, klitoris og æggestokke i pasteller indpakket i latex eller placeret på metalstativer. De er lækre – nærmest spiselige.

Unfold er en hyldest til og en stolthed over underlivet. Og dermed en omskrivning af mere typiske vaginale fremstillinger og de dele af kroppen, som gennem historien og i mange kulturer er blevet forbundet med tabu og skam.

Som en del af udstillingen har DUSK skabt podcast og tekstuel formidling, der diskuterer typiske fremstillinger af underlivet. DUSK består af Sine Cecilie Laub og Christina Høgh Selmer Kirk, der ønsker at øge fokus på kvinders intime sundhed samt ikke mindst ændre vores forståelse og viden om underlivet.

Kilde: PS HATCH & BLOOM

PS. Hatch & Bloom

Flæsketorvet 75, 3. sal
1711 København V

Tirs-fre kl. 13-17
Lør kl. 11-15

Gratis entré

Laura Guiseppi: Unfold
24 sep 202117 okt 2021

Del

'Laura Guiseppi: Unfold'

Facebook