(Into and) Out of this World
17 sep 20214 okt 2021

Freja Sofie kirk, Killing, Kidding, Colliding,2021. Foto: Freja Sofie Kirk, still foto
Freja Sofie kirk, Killing, Kidding, Colliding,2021. Foto: Freja Sofie Kirk, still foto

Udstillingssted og ad hoc laboratorium Annual Reportt, viser gruppeudstillingen (Into and) Out of this World, der iværksætter splittelsen og forbindelsen mellem virtuel og fysisk virkelighed. Annual Reportt undersøger overlappene mellem kunstneriske discipliner og er drevet af designtrio Alexis Mark, hvis arbejde fokuserer på sprog, transmission og oversættelse mellem kunst og kulturel produktion. De skaber rum for én del af (Into and), i form af første kapitel af Freja Sofie Kirks Killing, Kidding, Colliding: en videoinstallation der, med udgangspunkt i fugles kollisioner med glasarkitektur og kunstnerens egen bipolaritet, undersøger forbindelsen mellem økonomi, arkitektur og mani. Og i form af en performance skabt af musiker Melodi Soltani, der gennem computer processeret lyd arbejder med en formoders tilstedeværelse i et jeg.

(Into and) vil undersøge geografien for den illusoriske og porøse grænse mellem virtuel og fysisk virkelighed; den arkitektur som vi bebor på begge sider og den broadcasting af erfaring, der sendes frem og tilbage og indlejres i den. Den består af en række videoværker der på forskellig vis er udtryk for det virtuelles medskabelse af vores verdener. Den spreder sig over København, hvor man vil møde den på skærme og i form af mærkeligt genkendelige blomsterinstallationer, der som en glitch er sluppet ud af skærmen og dukker op på udstillingens rute, fra Amager til Nørrebro.
Værkerne er skabt af kunstnerne: Chen Zhou, Erdal Bilici, Freja Sofie Kirk, Freja Gøtke, Kamil Dossar, Melodi Soltani og Yilmaz Sen.

Finder også sted på: Arcway Nightlands Connector Jennifee-See Alternate, Liflandsgade 6, Morph Film, Blågårdsgade 29A, og dukker op derimellem.

Annual Reportt

Åboulevard 44
København N

Alle dage: kl 10-17

Gratis entré

(Into and) Out of this World
17 sep 20214 okt 2021

Del

'(Into and) Out of this World'

Facebook