Fernisering: Malin Ahlsved og Maisa Majakka
30 sep 2021  kl. 17-19

Malin Ahlsved og Maisa Majakka, Old things 2017
Malin Ahlsved og Maisa Majakka, Old things 2017

Holder du af figurativ kunst, og kan du især lide billeder og skulpturer, der gerne vil fortælle dig små historier fra hverdagen eller sære eventyr fra fantasiens verden, bør du unde dig selv et besøg i Ekely, Istedgade 51C. For her udstiller fra den 30. september to finske kunstnere, der vil fylde dig med dyb undren eller give dig nogle sære og underfundige oplevelser, hvor du måske ligefrem kan genkende noget fra dit eget liv og dine egne drømme.

De to kunstnere er Malin Ahlsved (født 1976) og Maisa Majakka (født 1989). De er begge uddannet på Kunstakademiet i Helsinki. Med det, som de kan – og det, som de gør, kan man ikke lære på noget kunstakademi. For de kan fabulere, og med deres figurer digter og fantaserer de, så vi andre også kan fabulere med.

Den ene – Malin Ahlsved – gør det ved at male små akvareller af figurer, der rummer både poesi og uhygge. Den anden – Maisa Majakka – bruger keramikken til at skabe små figurer af mennesker i forskellige situationer, hvoraf venskabet og kærligheden blot er én af flere. Værkerne er skabt af hver sin kunstner og på hvert sit sted, og tankerne og forestillingerne bag dem er forskellige, men i Ekely gør de hinanden selskab. Malin Ahlsveds små tegninger finder du på væggene, mens Maisa Majakkas figurer står alle de steder, hvor der kan være plads til små keramiske skulpturer. Udstillingen af Malin Ahlsved og Maisa Majakka varer i tre uger.

Kilde: Ekely

Ekely

Istedgade 51 C
1650 København V

Tir-fre 11-18
Lør 11-16

Gratis entré

Kontakt

30 34 43 41

Fernisering: Malin Ahlsved og Maisa Majakka
30 sep 2021  kl. 17-19

Del

'Fernisering: Malin Ahlsved og Maisa Majakka'

Facebook