Dette er en kødby
28 sep 202110 okt 2021

Dette Er En Kødby. Foto: Christian Brems
Dette Er En Kødby. Foto: Christian Brems

I udstillingen Dette er en kødby bliver kunsten en del af hverdagen i Den Hvide Kødby på Vesterbro i København. Ni kunstnere udstiller udvalgte værker på så forskellige steder som restauranter, supermarkeder, en pickles- og salatfabrik, kontorfaciliteter og meget mere. Værkerne bliver en del af hverdagen i virksomhederne og en del af det offentlige rum i Kødbyen og giver på den måde publikum en mulighed for at gå på en anderledes oplevelse, hvor kunsten spiller sammen med hverdagen på nye og overraskende steder og på nye og overraskende måder.

De ni kunstnere, som deltager i udstillingen, er Kasper Hesselbjerg, Mia Edelgart og Steffen Jørgensen, der alle tidligere har været i residency hos Art Hub. Derudover er det Gro Sarauw, Adam Khalil og Thuy-Han Nguyen-Chi, der i øjeblikket er i residency hos Art Hub samt Linda Lamignan, Marie Munk og Jens Settergren, som alle i øjeblikket er en del af Bikubenfondens residency program. Udstillingen viser på den måde et lille, men bredt udsnit af yngre talentfulde både danske og udenlandske kunstnere i samspil med Art Hubs lokalområde på Vesterbro.

Man kan opleve udstillingen ved blot at gå på opdagelse rundt om i Kødbyen, men man kan også hente informationer hos Art Hub om udstillingsstederne. Dette kan dog kun ske på hverdage i tidsrummet 10-15.

Værkerne kan opleves i de respektive forretningers åbningstider.

Kilde: Art Hub

Art Hub Copenhagen

Halmtorvet 27, 1700 KBH V

Gratis entré

Dette er en kødby
28 sep 202110 okt 2021

Del

'Dette er en kødby'

Facebook