Mads Hilbert og Baptiste Comte: DATE.
28 sep 20219 okt 2021

Fra Mads Hilbert og Baptiste Comtes 24 timers rendezvous i K19. Foto: K19
Fra Mads Hilbert og Baptiste Comtes 24 timers rendezvous i K19. Foto: K19


DATE. undersøger det fysiske møde mellem to mennesker og materiale. Mads Hilbert og Baptiste Comte skaber værkerne til DATE. i løbet af en 24 timers rendezvous i K19s værksted og ideer og værkerne opstår “firhændigt”.

Ideen til et skib opstod tidligt i processen. Det er et eventyr, en fantasi, en futuristisk skibslignende installation, der er skabt i en undersøgende proces – som på en legeaftale: man har det sjovt og leger uden et egentligt defineret mål. Hilbert og Comte fortæller: “Vi fik ideen til et skib ret tidligt i processen. Det var ikke udgangspunktet, at vi skulle lave en installation sammen. Vi havde begge en forventning om at skabe vores eget som skulle være i dialog. Men man ved aldrig, hvad der sker under det første møde mellem to mennesker, hvor det ender. Det er uprøvet og det var i denne ånd relationSHIP blev skabt.” 

Skibet er umiddelbart, råt og muligvis ufærdigt. Inspirationen til skibet er fra naturen, dyreverdenen og skeletter. “Vi tænkte på Vikingeskibe og hvordan de var meget praktiske og yderst funktionelle men samtidig overdådigt dekorerede med masser af symbolisme. Vi er fascinerede af den måde hvorpå innovation udspringer fra naturen. Udgangspunktet i innovation er simpel, næste primitiv for at ende i noget vildt kompliceret.”

“Det er et futuristisk legendarisk skib.”

DATE. er en installation lavet ud af træ, oliemaling på lærred og 3D print. 

Kilde: K19

K19

Julius Blomsgade 19 kld.,
2200 København N

Tirs-ons kl. 17-20
Tors-fre kl. 15-20
Lør-søn kl. 14-18

Mads Hilbert og Baptiste Comte: DATE.
28 sep 20219 okt 2021

Del

'Mads Hilbert og Baptiste Comte: DATE.'

Facebook