CC x Hazel Meyer: Muscle Panic
30 sep 2021  kl. 17-17:45

Hazel Meyer, Muscle Panic. Foto: Émile Ouroumov
Hazel Meyer, Muscle Panic. Foto: Émile Ouroumov

Copenhagen Contemporary (CC) byder den aktuelle kunstner Hazel Meyer til København på CC. Hazel Meyer (f. 1979) er en canadisk kunstner, der udstiller i Art of Sport på CC. Meyer undersøger forholdet mellem sport, seksualitet, feminisme og materialitet i sine installationer og performances.

Meyer vil for første gang opfører performancen Muscle Panic i Danmark, der både er en installation og et performanceværk, der undersøger sportskulturen fra et queer perspektiv. Meyer har inviteret fem kvinder, queeratleter og aktivister, til at udføre en performance med fysisk aktivitet, atletiske øvelser og sportsritualer midt i udstillingssalen.

Performernes vejrtrækning, kropsberøringer og skjulte øjenkontakt indikerer seksuelle undertoner i de sportslige interaktioner, der normalt blot betragtes som en banal del af sporten eller som platonisk holdkammeratskab. Objekterne, der udgør installationen Muscle Panic, kan betragtes som vidnesbyrd om de sociale relationer mellem performerne – mellem kvinder, queers, fysisk handicappede og andre, hvis kroppe og identiteter er blevet og fortsat er marginaliserede inden for visse sportskulturer.

Gratis efter køb af entrébillet.
Pris for deltagelse i event: Voksen 100 kr, studerende/pensionister 65 kr, årskort gratis.

Kilde: Copenhagen Contemporary

Copenhagen Contemporary
Refshalevej 173A
1432 København K

Kontakt
+45 2989 8087

www.copenhagencontemporary.org
Ons–søn 11-18
Tors 11-21

Entré til udstillinger
Under 18 år: Gratis entré

CC x Hazel Meyer: Muscle Panic
30 sep 2021  kl. 17-17:45

Del

'CC x Hazel Meyer: Muscle Panic'

Facebook