Besøg i Martin Richards Olsens atelier i Næstved
1 okt 2021  kl. 15-19

Martin Richard Olsen, Fra værkstedet i Næstved 2021. Foto: CUP
Martin Richard Olsen, Fra værkstedet i Næstved 2021. Foto: CUP

Gennem de sidste ca. 25 år har Martin Richard Olsen haft værksted på en af etagerne i den tidligere papirfabrik Maglemølle i Næstved. Med flere tusinde kvadratmeter til sin rådighed, har han kunnet indrette forskellige arbejdszoner: Bronzestøberi, keramikproduktion, klokkespils-afprøvnings-hal, et totalt komprimeret finværksted i flere etager, samt et lager for store dele af hans mangesidige produktion.

Hele værkstedet, med dets spor af mere end 40 års kunstnerisk arbejde, er således en væsentlig brik hvis man vil danne sig et retrospektivt overblik over Martin Richard Olsens virke. Derfor inviterer LOKALE op til 50 interesserede gæster til at besøge stedet.

Fredag d. 1. okt kl.15.00 tager vi således en tur til Næstved, i en hyret bus.Bussen afgår fra LOKALE og returnerer til samme adresse kl. ca. 20.00. Efter rundgang i værkstedet er der koncert med de 2 garvede avantgardemusikere P.O. Jørgensen og Thomas Agergaard samt lydkunstneren Ekkoflok, hvor der bl.a. spilles på et udvalg af Martins bronzeklokker.

Der vil desuden også være tid til at besøge det kunstnerdrevne NU galleri, der ligger meget tæt på Martins værksted. Her vises udstillingen Pittoreske Klager af Nanna Katharina Jensen. 

Sprog: Dansk og engelsk

Gratis deltagelse, men tilmelding påkrævet via benniroyal@gmail.com

Bussen afgår fra LOKALE, Griffenfeldtsgade 27, 2200 København N og returnerer til samme adresse.

 

Kilde: LOKALE

LOKALE

Griffenfeldsgade 27
2200 Kbh. N

Ons-lør kl. 15-18

Gratis entré

Besøg i Martin Richards Olsens atelier i Næstved
1 okt 2021  kl. 15-19

Del

'Besøg i Martin Richards Olsens atelier i Næstved'

Facebook