ART MORNING: A conversation with SUPERFLEX
29 sep 2021  kl. 10-10:45

SUPERFLEX, Tile, Like A Force Of Nature.
SUPERFLEX, Tile, Like A Force Of Nature.

SUPERFLEX inviterer til artist talk i forbindelse med udstillingen Like a Force of Nature. Udstillingen udforsker den næsten ekstatiske desorientering, der frembringes af de svimlende strukturer der er at finde i både økonomien og naturen. I dag, hvor mange af de oprindelige overgivelsesritualer er gået tabt, kan det at give sig hen til naturen såvel som økonomien føles som en mystisk oplevelse – et møde med det uforståelige. Til dette event vil SUPERFLEX diskutere deres aktuelle værker, og der vil i den forbindelse blive serveret en rituel drik – en libatioin eller ceremoniel handling der måske kan bringe os tættere på naturens kræfter.

Like a Force of Nature er en skulptur baseret på Fibonacci-sekvensen, en matematisk formel og talsystem, der forekommer i mange former for naturlig vækst som fx solsikkeplanten, træers grene og farven på fiskeskæl. Like a Force of Nature er en skulpturel form beklædt med keramiske fliser, i farver baseret på verdens valutaer. Farvekoderne er arrangeret i en orden baseret på det gyldne snit, der udvides eksponentielt, og samspillet mellem den gyldne spirals ekspansive form og de keramiske flisers flimrende orden, fremkalder illusionen om at penge er lige så naturlige som en vulkan eller en tsunami, som var de en naturkraft i sig selv.

Investment Bank Flowerpots er en serie skulpturer baseret på bygninger for nogle af verdens største investeringsbanker. Hver skulptur tjener som blomsterkrukke for hallucinogene planter. Planternes euforiske virkning kan påminde om pengetransaktioners virkning: planternes farmaceutiske kapacitet bestemmes af naturens vilde matematik, ligesom måden hvorpå den globale økonomi formes af det uhæmmede frie markeds vilde kraft.

 

Eventet foregår på engelsk.
Gratis entré.

 

Kilde: Nils Stærk

NILS STÆRK

Glentevej 49
2400 København NV

Tir-fre 11-17
Lør 11-15

Gratis entré

Kontakt

+45 32544562

ART MORNING: A conversation with SUPERFLEX
29 sep 2021  kl. 10-10:45

Del

'ART MORNING: A conversation with SUPERFLEX'

Facebook