Amanda Betz: Naturligheder – at lytte til værket
2 okt 2021  kl. 11-15

Amanda Betz, Bregnedans, 2021. Foto:?
Amanda Betz, Bregnedans, 2021

I forbindelse med den aktuelle udstilling Naturligheder af Amanda Betz, vil man lørdag under Art Week, som en helt særlig engangs-lytte-oplevelse, kunne opleve uropførelse af musiker, producer og komponist Fridolin Nordsøs nye musik til de enkelte værker i udstillingen

Fridolin er både trommeslager og producer. Han har spillet live eller i studiet med bl. a. The William Blakes, Fallulah, Choir of Young Believers, The Fashion, Baron Criminel, Blue Foundation, Burhan G, Stoffer og Maskinen, NHØP, George Duke, Stanley Clarke, Lee Oscar (war) mfl.

Amanda Betz er uddannet arkitekt og arbejder i spændingsfeltet mellem kunst, design og arkitektur. Papiret har altid været hendes foretrukne medie, og med det eksperimenterer hun i spændet mellem 2 og 3 dimensioner. Amanda Betz har opnået både national og international anerkendelse for sin evne til at fange en stor kompleksitet i et simpelt objekt. Hendes arbejder reflekterer fragmenter af arkitektur og en unik eksperimenterende tilgang til mønstre og geometriske konstruktioner.

Gratis entré.

Kilde: Format Artspace

Format Artspace

Nansensgade 35
1366 København K

Ons-fre 12-17
Lør 11-15

Gratis entré

Kontakt

+45 4089 4224

Amanda Betz: Naturligheder – at lytte til værket
2 okt 2021  kl. 11-15

Del

'Amanda Betz: Naturligheder - at lytte til værket'

Facebook