Bliv frivillig på Art Week

Vil du være med til at afvikle en af Danmarks største kunstbegivenheder? Hos Art Week har vi brug for frivillige, som har lyst til at hjælpe os under afviklingen af selve kunstugen.

Hvad laver frivillige?

Som frivillig bliver du en del af vores team, får indblik i processerne bag festivalen og mulighed for at møde et bredt netværk af aktører på den Københavnske kunstscene.

Vi har brug for hjælp til:
Events: Hjælp under Art Week til fester, events, ferniseringer, seminarer, samt kunstneriske cykel-, båd- og busture.
Marketing & Kommunikation: Hjælp før og under festivalen, eksempelvis med cykeldistribution af programmer på byens kunst- og kulturinstitutioner og assistering af produktion til sociale medier.
Brancheprogram: Assistere med afvikling af branchearrangementer og at guide besøgende internationale kuratorer rundt i byen.

Hvis du er omfattet af regler for, hvornår du kan deltage som frivillig, skal du selv undersøge i hvilket omfang, du kan deltage.

Lyder det som noget for dig? Så send en mail til jan@kunstenmedia.kunsten.wp.stage.ng.peytz.dk hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke arbejdsområder du er interesseret i og hvornår du har mulighed for at arbejde under festivalen.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Læs mere om Art Week her.