Mød de nominerede til Remmen Fondens Kunstpris 2021

KUNSTPRIS Fem unge, lovende kunstnere er i år nomineret til Remmen Fondens Kunstpris, som uddeles under Art Week ved et event på Hotel d’Angleterre. De fem kunstnere er optaget af alt fra installationer af stål over keramiske værker til virtual reality-værker.

Inspiration fra en PlayStation, en sump, en stjernekrig, et keramisk værk foran ansigtet … Årets fem nominerede kunstnere rækker vidt i kunstnerisk udtryk, men har lige nu dét til fælles, at de alle er nomineret til Remmen Fonden Kunstpris. Prisen uddeles ved en højtidelighed på Hotel d’Angleterre torsdag 30. september. Herfra går én af af fem nominerede samtidskunstnere hjem med også dden kontante hæder, i hus 100.000 kr. De fem nominerede er – i alfabetisk rækkefølge efter fornavn: Ahmad Siyar Qasimi, Amalie Jakobsen, Jakob Kudsk Steensen, Klara Lilja og Nat Bloch Gregersen.

Seneste vindere af prisen er kunstnerduoen Astrup og Bordorff, som viser værker flere steder under dette års Art Week: ”Vores værker er ekstremt tidskrævende processer, som kræver, at vi dedikerer os helt og aldeles over lange perioder. Derfor er hæderspriser som Remmen Fondens Kunstpris fuldstændig afgørende for, at vi kan fortsætte med at have den praksis, vi har,” siger duoen.

Del artiklen

'Mød de nominerede til Remmen Fondens Kunstpris 2021'

Facebook